Ako ste skeptični, jer pomalo zvuči nestvarno, 😁varate se!!
Super je stvar, djeluju!!!!
Stvarno djeluju!!
Znate ono, kad morate joooš, malo stegnuti pojas jer ne vjerujete da vam možda ipak treba manji konfekcijski broj odjeće,🤔 a treba 😀 doista treba i to samo nakon 15 dana redovite upotrebe.

Sven

Zadovoljna sam učinkom na smanjenje apetita, puno lakše podnosim dijetu i nisam gladna. Također je pomoglo probavi. Koristim dva mjeseca i nastavit ću i dalje.

read more
BrankaDaruvar

Moja prva reakcija je bila: “Jesu li GoSlimmer flasteri prevara?” 🙂 Uvjerila sam se da nisu. Riješili su moj najveći problem, osjećaj gladi, probava mi se ubrzala već nakon par dana. Sve u svemu, jako sam zadovoljna. Za sada sam izgubila 4 kg u 30 dana, sad naručujem drugi put. Kupila sam ih na preporuku prijateljice koja je u par mjeseci izgubila skoro 15kg.

MateaZagreb

Priznajem da sam bila skeptična, ali flasteri su super. Nisam gladna, kile idu dolje… Ok, vježbam koliko stignem, ali isto kao i prije, a rezultati su puno bolji.

ŽeljkaRijeka

Zbog zdravlja sam morao izgubiti 10kg u dva i pol mjeseca do operacije. Bojao sam se da necu uspjeti jer sam stalno gladan, ali sam zahvaljujuci GoSlimmer flasterima i izbacivanju vecere izgubio cak 16kg.

MarijanSesvete