Sven

Ako ste skeptični, jer pomalo zvuči nestvarno, 😁varate se!!Super je stvar, djeluju!!!!Stvarno djeluju!!Znate ono, kad morate joooš, malo stegnuti pojas jer ne vjerujete da vam možda ipak treba manji konfekcijski broj odjeće,🤔 a treba 😀 doista treba i to samo nakon 15 dana redovite upotrebe.

Branka
Daruvar

Zadovoljna sam učinkom na smanjenje apetita, puno lakše podnosim dijetu i nisam gladna. Također je pomoglo probavi. Koristim dva mjeseca i nastavit ću i dalje.
read more

Matea
Zagreb

Moja prva reakcija je bila: “Jesu li GoSlimmer flasteri prevara?” 🙂 Uvjerila sam se da nisu. Riješili su moj najveći problem, osjećaj gladi, probava mi se ubrzala već nakon par dana. Sve u svemu, jako sam zadovoljna. Za sada sam izgubila 4 kg u 30 dana, sad naručujem drugi put. Kupila sam ih na preporuku…

Željka
Rijeka

Priznajem da sam bila skeptična, ali flasteri su super. Nisam gladna, kile idu dolje… Ok, vježbam koliko stignem, ali isto kao i prije, a rezultati su puno bolji.

Marijan
Sesvete

Zbog zdravlja sam morao izgubiti 10kg u dva i pol mjeseca do operacije. Bojao sam se da necu uspjeti jer sam stalno gladan, ali sam zahvaljujuci GoSlimmer flasterima i izbacivanju vecere izgubio cak 16kg.